Ābolus, bumbierus, persikus, marakujas, u.c. mēs taču ēdam ar visu mizu – vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka viss banāna “labums” ir ne tikai banāna mīkstumā, bet varbūt arī tā mizā?
Banānus ēd gan veci, gan jauni un pareizi dara – banānos ir daudz vitamīnu, minerālvielu, šķiedrvielu, nemaz nerunājot par daudz labajām īpašībām, ko tie sniedz veselībai. Tāpat tos ir arī viegli iepakot līdzņemšanai. Dietologi sauc banānu par ‘superēdienu’ (superfood) un iesaka ēst pat to mizas! Par labajām mizu īpašībām, lai nākamajā lapā!
VIDEO:
Lasi vēl: Drošas pazīmes, kas norāda, ka arbūzs ir nogatavojies. Vairs nebūs jāklauvē pa arbūzu!
Lai uzzinātu vairāk par banānu mizu labajām īpašībām, pāršķir lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kā pareizi laistīt Ziemassvētku kaktusu ziemā: galvenais kārtīgas augšanas un ziedēšanas noslēpums
- Kāda kliente vīlusies ”DPD”, kad saņēmusi savu ilgi gaidīto sūtījumu: ”Kā lai tādu dāvina”
- Astrologs Kristaps Baņķis nāk klajā ar savu prognoze nākamajiem 30 gadiem: kāpēc šis būs izšķirošs laiks
- Atceraties tās padomju “bumbiņas” ar galaktiku iekšpusē – es atklāšu, kāpēc tās vairs neražo
- Vīrs mani aizsūtīja uz laukiem rakt kartupeļus, lai “pilsētnieci iemācītu strādāt” – pastāstīšu ko es izdarīju un kā vēl iemanījos nopelnīt
- TESTS. Izvēlies sniegpārsliņu un uzzini, ko Uguns Zirgs tev patiesībā atnesīs 2026. gadā








