Ābolus, bumbierus, persikus, marakujas, u.c. mēs taču ēdam ar visu mizu – vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka viss banāna “labums” ir ne tikai banāna mīkstumā, bet varbūt arī tā mizā?
Banānus ēd gan veci, gan jauni un pareizi dara – banānos ir daudz vitamīnu, minerālvielu, šķiedrvielu, nemaz nerunājot par daudz labajām īpašībām, ko tie sniedz veselībai. Tāpat tos ir arī viegli iepakot līdzņemšanai. Dietologi sauc banānu par ‘superēdienu’ (superfood) un iesaka ēst pat to mizas! Par labajām mizu īpašībām, lai nākamajā lapā!
Lasi vēl: Drošas pazīmes, kas norāda, ka arbūzs ir nogatavojies. Vairs nebūs jāklauvē pa arbūzu!
Lai uzzinātu vairāk par banānu mizu labajām īpašībām, pāršķir lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Režisors Gints Zilbalodis vēlreiz pamatīgi pārsteidzis “Straume” fanus ne tikai Latvijā, bet arī pasaulēby Laura Blūma
- Tas sāksies no ceturtdienas un “kulmināciju” sasniegs brīvdienās: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar jaunākajām laika prognozēmby Laura Blūma
- Pavasara rituāls ābelēm – ko kaisīt zem kokiem, lai kaimiņi apskaustu ražuby Anete Vītola